Diensten

U kunt bij Sterken & Co Bestratingen terecht voor de meest uiteenlopende bestratingsopdrachten. Doordat wij gebruikmaken van de nieuwste machines en technieken, kunnen wij projecten snel en naar volle tevredenheid opleveren. Hieronder een overzicht van ons uitgebreide dienstenpallet.

Sierbestrating

Sierbestrating

Voor het aanleggen van (sier)bestrating bij uw huis of bedrijf is Sterken & Co Bestratingen voor u de juiste partij. Onze mensen hebben de juiste kennis en ervaring om uw ideeën uit te voeren met de gewenste materialen.

Herbestrating

Herbestrating

Het op kleine of grote schaal (her)bestraten van particuliere of bedrijfsmatige terreinen is mogelijk. Dit kan zowel met oud als nieuw materiaal. Zo nodig leveren wij materialen als zand, stenen en opsluitbanden.

Opritten

Opritten

Wij weten als geen ander hoe een oprit vakkundig moet worden gelegd. Het gebruik van de soort stenen en het gekozen legverband is medebepalend voor de duur en kwaliteit van de oprit.

Bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Bij het bestraten van een bedrijventerrein komt veel kijken. Een grondige voorbereiding is dan ook noodzakelijk. Hierin hebben wij veel aandacht voor planning en materiaal.

Grondwerk

Grondwerk

Grondwerk kunt u het beste laten uitvoeren door specialisten met de juiste machines. Als het nu gaat om het ontgraven en verzetten van grond of het aanleveren van grond, grind of zand, wij hebben alles in huis om het gewenste resultaat te realiseren.

Machinale bestrating

Machinale bestrating

Wij zijn tevens vakkundig in machinale bestrating. Met de nodige zorg en kennis en de juiste machines leggen onze medewerkers in een snel tempo complete bestratingen.

Tuinaanleg / Schuttingen

Tuinaanleg / Schuttingen

Tuinen zijn vandaag de dag een verlengstuk van uw woning en moet van alle gemakken zijn voorzien. Uw wensen samen met onze kennis, ervaring en creativiteit leiden tot een prachtig maatwerk.

Riolering en afwatering

Riolering en afwatering

Ook voor al uw riolerings- en afwateringvraagstukken kunt u terecht bij Sterken & Co Bestratingen.